The Dutch Polar Bears zijn de organisatoren van de Bevrijdingsroute die op zaterdag 30 oktober verreden. Met de Dutch Bears willen deze Roosendaalse jongemannen de bevrijders van Roosendaal herdenken en eren.
Volledig scherm
The Dutch Polar Bears zijn de organisatoren van de Bevrijdingsroute die op zaterdag 30 oktober verreden. Met de Dutch Bears willen deze Roosendaalse jongemannen de bevrijders van Roosendaal herdenken en eren. © Pix4profs/Iman Fase

‘Leger aan voertuigen’ bij eerste Bevrijdingsroute van Dutch Bears

ROOSENDAAL - Maar liefst dertig militaire voertuigen trekken er op zaterdag 30 oktober kriskras door de regio om bevrijding van Roosendaal te vieren. Die stoet is één van de hoogtepunten van de viering van 77 jaar bevrijding.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?