Volledig scherm
Tennishal Rico. © Peter van Trijen / Pix4Profs

Leden tennisvereniging Rico in Sint Willebrord achter verhuizing naar nieuwe lokatie

SINT-WILLEBRORD - De leden van tennisvereniging Rico staan achter een verhuizing naar een nieuwe lokatie aan de rotonde bij de Vosdonkseweg en de Noorderstraat. Tijdens een onlangs gehouden ledenvergadering hebben zij unaniem aangegeven dat het bestuur mag inzetten op die lokatie die ook de gemeente op het oog heeft voor een nieuw tennispark.

De leden accepteren een verhoging van de contributie, maar krijgen in de toekomst wel meer gelegenheid om te tennissen omdat in de plannen de aanleg van vijuf all weatherbanen is opgenomen. Die zijn een heel jaar bespeelbaar. Op de huidige accommodatie bij tennishal Rico loopt het seizoen van april tot oktober.

Buurtbewoners hebben moeite met de mogelijke komst van de tennisclub. Zij vrezen overlast van de lichtmasten, maar volgens voorzitter Corné Arnouts van TV Rico hoeven omwonenden daar niet bang voor te zijn.

Donderdagavond houdt TV Rico tussen 19.00 en 21.00 uur een inloopavond in gemeenschapshuis De Lanteern. Het bestuur van de tennisclub en de gemeente geven belangstellenden daar een toelichting op de plannen.

  1. Angela Schijf voetbalt met jeugd in Roosendaal
    Play

    Angela Schijf voetbalt met jeugd in Roosendaal

    Actrice en ambassadrice Angela Schijf van stichting Het Vergeten Kind opende maandagmiddag de fonkelnieuwe ontspanningstuin van jeugdzorginstelling Juzt De Driekant in Roosendaal. De Lions Club heeft met tal van acties 30.000 euro op gehaald voor de realisatie van de tuin. De stenen tuin is veranderd in een plek waar kinderen uit de instelling kunnen spelen, maar ook rustig kunnen zitten en kletsen. Schijf, die donderdag nog de Zilveren Televizier-Ster Actrice voor haar rol in Flikken Maastricht won, probeerde alles gelijk uit met de kinderen.