Volledig scherm
politie stock aanhouding arrestant handboeien © ANP

Kwartet op station Roosendaal betrapt met gestolen kleding

ROOSENDAAL - De politie heeft donderdag vier mannen in Roosendaal aangehouden op verdenking van heling. Het kwartet bleek kleding gestolen te hebben.

De mannen werden op het station in Roosendaal gecontroleerd omdat ze geen geldig vervoersbewijs bij zich hadden en ze konden zich niet legitimeren met een geldig legitimatiebewijs. Vervolgens bleek dat in de tassen van de mannen vermoedelijk gestolen kledingstukken zaten. 

De vier mannen, een 20-jarige man uit Utrecht, een 20-jarige man uit Aaldem en mannen van 19 en 22 jaar uit Ter Apel, werden aangehouden voor verder onderzoek.

  1. Ziekenhuispersoneel Bravis en Amphia beraadt zich op nieuwe acties: ’Het leeft steeds meer’
    PREMIUM

    Ziekenhuis­per­so­neel Bravis en Amphia beraadt zich op nieuwe acties: ’Het leeft steeds meer’

    BERGEN OP ZOOM/BREDA - De kans is groot dat zorgpersoneel van Bravis ziekenhuis en Amphia in Breda meedoet met de aangekondigde landelijke ziekenhuisactie op 20 november. Arjan van de Broek van het actiecomité in Amphia zegt dat de actiebereidheid alleen maar groeit omdat er geen beweging zit in het, volgens hem, zeer povere cao-aanbod van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen. Ook Wessel van Meer, trekker van de acties in Bravis, gaat ervan uit dat het Roosendaals/Bergse ziekenhuis weer aanhaakt.