Volledig scherm
© Frank Roks / Facebook

Kunstenaar Frank Roks is het rommelen met zijn ontwerp van de Tullepetaon beu

ROOSENDAAL - De Roosendaalse kunstenaar Frank Roks is het beu dat er regelmatig misbruik wordt gemaakt van een ontwerp van de Tullepetaon dat hij in 2013 op verzoek van zeulband Zullie heeft gemaakt. De band heeft destijds met instemming van Roks van het ontwerp stickers laten maken die voor een goed doel zijn verkocht. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Dj's zwoegen de festivalloze zomer door: ‘Het is niet alleen een financiële tegenvaller, maar ook een mentale’
    PREMIUM

    Dj's zwoegen de festivallo­ze zomer door: ‘Het is niet alleen een financiële tegenval­ler, maar ook een mentale’

    De festivalzomer is voor dj's bij uitstek de belangrijkste periode van het jaar. Met meerdere shows per week in binnen- en buitenland is het niet alleen het uitgelezen moment om te zien hoe het publiek reageert op nieuwe muziek, het is ook de periode waarin gouden bergen verdiend worden. Hoe anders is dat dit jaar. Nagenoeg alle festivals zijn afgelast en veel dj's zwoegen voor hun inkomsten, die ze door de coronacrisis steeds verder zien teruglopen. Wanneer ze weer aan de bak kunnen, weet niemand: ,,Ik ga er niet vanuit dat alles snel weer normaal zal zijn, ook economisch niet.”