Volledig scherm
Reüniecommissie van 't Kros in De Moriaan vlnr : Marcel Schoones, Carola Lambregts-Maas, Jos Lambregts, René Reijnders, Roland Vrenken en Leopold de Beer. © Reüniecommissie van 't Kros

Krosreünie gaat door in Roosendaalse Moriaan

ROOSENDAAL - De Krosreünie gaat definitief door op zaterdag 18 mei in De Moriaan op het Tongerloplein in Roosendaal. Volgens de reüniecommissie is de belangstelling heel groot voor de Roosendaalse jongerensociëteit. 

Er zijn al 185 reünisten aangemeld. Dagelijks melden zich nog nieuwe enthousiastelingen aan. 

Volledig scherm
Archieffoto voor reünie van Roosendaalse jongerensociëteit 't Kros © 't Kros

De jongerensociëteit ‘t Kros werd van 1978 tot 1986 in een oude boerderij op de Flintdijk gerund door vrijwilligers tussen de 18 en 24 jaar. Veel middelbare scholieren uit Roosendaal en wijde omgeving kwamen in de hoogtijdagen naar ’t Kros. 

De reünie is ook voor deelnemers van het “oude” Kros in de Hofstraat 22, waar de sociëteit vanaf 1967 gevestigd was. Leopold de Beer, één van de oprichters van 't Kros in 1967, heeft zich speciaal daarvoor bij de reüniecommissie gevoegd

Inschrijven kan tot 14 februari  via het emailadres: krosreunie2019@hotmail.com . Reünisten worden na inschrijving verzocht om 5 euro over te maken voor inschrijvings- & organisatiekosten.

Volledig scherm
Roosendaalse jongerensociëteit 't Kros © 't Kros