Volledig scherm
Het opvallende, glazen pand van Alwel wordt het nieuwe thuis van de BN DeStem-redacties Roosendaal, Bergen op Zoom en Etten-Leur/Moerdijk. © Coen Hagenaars

Kom naar de open dag van BN DeStem in Roosendaal

meld u aanROOSENDAAL - Roosendaal, we komen eraan! Vanaf woensdag zitten we met onze BN DeStem-redacties Roosendaal, Bergen op Zoom en Etten-Leur/Moerdijk in het prachtige gebouw van Alwel. Midden in de stad, vlak bij onze lezer. En dat willen we graag met u vieren met een open dag.

Quote

Komt u met uw gezin naar onze open dag? U bent van harte welkom

Altijd al willen weten hoe een krant gemaakt wordt en hoe het nieuws zo snel op de website van BN DeStem terechtkomt? Bent u nieuwsgierig naar hoe cartoonist Eric Elich, columnist John Bas en fotograaf Jan Stads te werk gaan? Hoe zit dat met de bezorging van de krant en hoe maakt een redacteur geschikte video’s? Welke mensen gaan er schuil achter de redactie van BN DeStem?

U komt het allemaal te weten tijdens de open dag van de redactie West-Brabant op zaterdag 26 januari. U bent dan vanaf 11.00 uur met uw gezin van harte welkom op onze nieuwe redactieruimte aan de Laan van Brabant 50 in Roosendaal. Onze redactie zit vanaf 9 januari in het fraaie pand van woningcorporatie Alwel.

Kennismaken

Quote

Maak met uw eigen smartphone een nieuwsvi­deo en neem een gepersona­li­seer­de voorpagina mee naar huis

Op die redactie kunt u kennismaken met hoofdredacteur Hille van der Kaa, verslaggevers, vormgevers en internetredacteuren. We laten u graag zien wat er komt kijken bij het maken van de krant en website. Zeven dagen per week schrijven wij over uw buurt, uw gemeente en uw sportclub. Alles draait om úw regio. Heeft u tips over onderwerpen of opmerkingen over onze keuzes? Laat het de makers die dag weten.

BN DeStem is meer dan een krant alleen. De nieuwsvoorziening gaat 24 uur per dag door op onze website en app. De verslaggevers gaan niet alleen met hun kladblok op pad, ze maken ook video’s. Met uw eigen smartphone een nieuwsvideo maken of een gepersonaliseerde voorpagina mee naar huis nemen? Het kan allemaal tijdens de open dag.

U wordt ontvangen met koffie of thee en u krijgt een leuke verrassing mee naar huis. De entree is gratis. Aanmelden is wel verplicht. Schrijf u in op bndestem.nl/opendag en kies het tijdstip dat u het beste past.