Volledig scherm
Klaartje Koenraad trekt bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 opnieuw de kar voor GroenLinks in Roosendaal. © EDMUND MESSERSCHMIDT

Koenraad ook in 2018 lijsttrekker voor GroenLinks in Roosendaal

ROOSENDAAL - De Roosendaalse afdeling van GroenLinks heeft net als in 2014 Klaar Koenraad verkozen tot lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. 

Dat heeft de partij maandag tijdens de ledenvergadering unaniem besloten. De plekken 2 tot en met 5 worden ingevuld door respectievelijk Christian Villee, Naima Elazzouzzi, Annette Gepkens en Petra de Haan.

Koenraad kwam in 2010 in de gemeenteraad, in 2014 ging ze ook la als lijsttrekker de verkiezingen in. GroenLinks is op dit moment met één zetel de kleinste partij in de Roosendaalse gemeenteraad. Koenraad hoopt in 2018 te kunnen profiteren van de groei die de partij landelijk gemaakt heeft.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Reünie Den Duysent Vresen en Elke's Pub: ‘Once upon a time in Roosendaal’
    PREMIUM

    Reünie Den Duysent Vresen en Elke's Pub: ‘Once upon a time in Roosendaal’

    ROOSENDAAL - Ze zijn wat zwaarder, wat grijzer en die wilde haren zijn ze vaak letterlijk kwijt. Maar de herkenning is er, zaterdagmiddag bij de reünie van Elke’s Pub en Den Duysent Vresen. Bij de Moriaan komen oud-bezoekers, medewerkers en muzikanten samen om herinneringen op te halen aan de roemruchte cafés waar ze in de jaren zeventig kind aan huis waren. ,,Once upon a time in Roosendaal’', verzucht Kees Luijkx, de uitbater van destijds.