Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Eldridge Pentury

Klant en dief raken met elkaar in gevecht na winkeldiefstal in Roosendaal

ROOSENDAAL - Een klant en een dief zijn zondagavond met elkaar in gevecht geraakt nadat de klant de dief aansprak op zijn daden. Het incident gebeurde volgens de politie bij een supermarkt aan de Boulevard in Roosendaal.

De klant loopt zondagavond rond 18.00 uur door de supermarkt. Hij ziet dat een man allerlei producten in zijn rugzak stopt en besluit dit te melden bij het winkelpersoneel. Als hij niet veel later ziet dat de dief langs de kassa's loopt zonder de producten af te rekenen, wil hij hem tegenhouden. Daar is de andere man het duidelijk niet mee eens, waardoor ze in gevecht raken. Ze raken allebei gewond.

De politie komt ter plaatse en houdt de verdachte, een 29-jarige man uit Oudenbosch, aan. Hij wordt naar het politiebureau gebracht en zit daar vast voor verder onderzoek. In zijn tas bleken spullen te zitten die van diefstal afkomstig zijn. 

  1. Waarom geen hogere straf geëist tegen dronken automobilist die babyleven verwoestte door aanrijding?
    PREMIUM
    Zes vragen

    Waarom geen hogere straf geëist tegen dronken automobi­list die babyleven verwoestte door aanrijding?

    OUDENBOSCH - Tegen de Bulgaar die ervan wordt verdacht dat hij op 1 november 2015 stomdronken een ongeluk veroorzaakte in Oudenbosch waardoor een baby zwaar gehandicapt raakte, is woensdag 108 dagen celstraf , waarvan 50 dagen voorwaardelijk, geëist. Als de rechter hem daartoe op 4 december ook veroordeelt, lijkt de kans klein dat hij zijn straf moet uitzitten. De man is namelijk verdwenen. Op sociale media roept de zaak immense verontwaardiging op.