De man heeft ontuchtige handelingen gepleegd met een 5-jarig meisje in een speeltuintje aan het Luitenpark in Roosendaal. In 2018 vergreep de Roosendaler zich aan een 6-jarig meisje in Sint Willebrord.
Volledig scherm
PREMIUM
De man heeft ontuchtige handelingen gepleegd met een 5-jarig meisje in een speeltuintje aan het Luitenpark in Roosendaal. In 2018 vergreep de Roosendaler zich aan een 6-jarig meisje in Sint Willebrord. © ANP

Kinderlokker (61) uit Roosendaal krijgt cel en tbs: kans op herhaling groot

BREDA/ROOSENDAAL/ST-WILLEBRORD - Een 61-jarige Roosendaler is veroordeeld tot 18 maanden cel en aansluitend tbs met dwangverpleging wegens seksueel misbruik van twee zeer jonge meisjes in Roosendaal en Sint-Willebrord. ,,De kans dat hij opnieuw in de fout gaat is matig tot hoog. Door zijn verstandelijke beperking is hij niet in staat weerstand te bieden aan zijn pedofiele lustgevoelens”, oordeelt de rechtbank in Breda.

  1. Sfeerstrand moet wéér opnieuw beginnen: zaak al sinds januari gesloten, nadat uitbaatster opstapte
    PREMIUM

    Sfeer­strand moet wéér opnieuw beginnen: zaak al sinds januari gesloten, nadat uitbaat­ster opstapte

    ROOSENDAAL - Het onkruid staat op grote delen van het kunstmatige zandstrand kniehoog, de lichtblauwe verf op de raamluiken van het paviljoen is deels afgebladderd. Verschillende houten onderdelen op het terras lijken met grof geweld te zijn losgerukt of ingetrapt, even verderop ligt een verlaten plastic tas met lege flessen drank. Nee, sfeer is op het Sfeerstrand ver te zoeken.