Volledig scherm
Pinkpop 2010, Landgraaf © Paul Bergen

Jouw herinneringen aan 50 keer Pinkpop

Oproep's Lands grootste muziekfestival Pinkpop komt er weer aan. Van 8 tot en met 10 juni is de vijftigste jubileumeditie met ‘retro-optredens’ van onder meer Fleetwood Mac en The Cure. BNDeStem is op zoek naar verhalen van Pinkpopgangers. 

Quote

Gooide jij ook met rotte tomaten naar Doe Maar?

Was je erbij toen de Golden Earring en George Baker op de eerste editie van Pinkpop in 1970 optraden? Zag je U2, Faithless, Bruce Springsteen ooit op het Limburgse festivalterrein? Gooide je met tomaten naar Doe Maar, was jij die laatste stagediver bij Rage Against The Machine. 

Of was je er niet per se voor de muziek, maa de sfeer eromheen. Heb je een eerste blowtje gedaan of je latere vrouw ontmoet in Geleen of Landgraaf? Misschien namen je Flower Power-ouders je wel mee naar Limburg.

Sentimental journey

Vijftig keer Pinkpop. BNDeStem is op zoek naar Pinkpop-fans (uit West-Brabant) met mooie of minder mooie Pinkpop-herinneringen. Heb je de toegangskaartjes nog, de foto's? Ga je misschien dit jaar terug voor een ‘sentimental journey’. We verzamelen de anekdotes en maken in de aanloop naar het 50e Pinkpopfestival in Limburg een verhaal met jullie herinneringen.

Stuur ons een mailtje met summier jouw ervaringen over Pinkpop. Dat mag naar w.vdbroek@bndestem.nl