Het concept van Roosendaal on Stage zou volgens de Jongerenraad ook goed te gebruiken zijn voor de stagemarkt voor mbo- en hbo-studenten.
Volledig scherm
PREMIUM
Het concept van Roosendaal on Stage zou volgens de Jongerenraad ook goed te gebruiken zijn voor de stagemarkt voor mbo- en hbo-studenten. © peter van trijen/pix4profs

Jongerenraad: ‘Roosendaalse student moet in eigen stad makkelijker stage kunnen lopen’

ROOSENDAAL - Met een stagebank en een stagemarkt moet het voor Roosendaalse mbo- en hbo-studenten makkelijker worden om in hun eigen stad een geschikte stageplaats te vinden. En andersom: voor bedrijven kan het zo ook eenvoudiger worden om geschikte studenten te vinden die bij hen praktijkervaring op kunnen doen. 

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”