Een schets van bouwplan De Hoogt in Wouw met onder de Bulkstraat en rechtsboven de Plantagebaan. Een van de locaties die Wouwse Jeugd (Z)onder Dak op het oog heeft voor speciale starterswoningen.
Volledig scherm
PREMIUM
Een schets van bouwplan De Hoogt in Wouw met onder de Bulkstraat en rechtsboven de Plantagebaan. Een van de locaties die Wouwse Jeugd (Z)onder Dak op het oog heeft voor speciale starterswoningen. © gemeente Roosendaal

Jonge woningzoekenden willen Wouw niet uit en komen met plan voor startersbuurtje

WOUW - Ze zijn jong, geboren en getogen in Wouw en willen niets liever dan in hun thuisdorp hun eerste eigen huis kopen. Alleen hebben de initiatiefnemers van Wouwse Jeugd (Z)onder Dak (WJZD) allemaal één en hetzelfde probleem: er is voor hun geen plek. Daar willen ze nu zelf verandering in brengen.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?