Zangeres Jody Pijper zingt bij veel bekende artiesten in het koortje en heeft nu een tweedehandswinkeltje aan de Nieuwe Markt in Roosendaal.
Volledig scherm
PREMIUM
Zangeres Jody Pijper zingt bij veel bekende artiesten in het koortje en heeft nu een tweedehandswinkeltje aan de Nieuwe Markt in Roosendaal. © peter van trijen/pix4profs

Jody Pijper: van het achtergrondkoor van Anita Meyer en Marco Borsato naar een eigen tweedehands winkel

INTERVIEWROOSENDAAL - Aan de Nieuwe Markt in Roosendaal werkt een heuse koningin. Gewoon in een pop-up winkel vol snuisterijen, brocante en hebbedingetjes. De winkel heeft nog geen naam maar gaat waarschijnlijk Les Trésors de Jody heten, De Schatten van Jody. 

 1. Psycholoog Esther start praktijk in Rucphen: ‘Door corona zijn mensen gaan nadenken’
  PREMIUM
  INTERVIEW

  Psycholoog Esther start praktijk in Rucphen: ‘Door corona zijn mensen gaan nadenken’

  We zijn corona allemaal hartstikke beu. Dat binnen zitten! Niemand mogen ontmoeten. Geen feestjes. Geen evenementen. Altijd thuis werken. Saai. Maar we overleven het wel. De meeste mensen overleven het wel. Toch zijn er ook mensen bij wie deze crisis veel harder aankomt. Zij gaan zich onzeker en misschien wel angstig voelen en hebben de hulp van een deskundige nodig om hun gedachten weer onder controle te krijgen. Dat zag psycholoog Esther Dams (26) uit Rucphen ook.
 1. Beste Nederlandse kunstschaatser mag het ijs weer op: 'Droom is om carrière af te sluiten met een WK'
  Play

  Beste Nederland­se kunst­schaat­ser mag het ijs weer op: 'Droom is om carrière af te sluiten met een WK'

 2. Verstappen snelste in derde vrije training Bahrein
  Play

  Verstappen snelste in derde vrije training Bahrein