Volledig scherm
Jamie Traets © Jamie Traets

Jamie Traets (19) uit Roosendaal bij laatste zes van Holland's Next Top Model

ROOSENDAAL - Jamie Traets uit Roosendaal is weer een aflevering verder. De 19-jarige mocht gisteravond met vijf medekandidaten door naar de volgende ronde van Holland's Next Top Model.

Naaktshoot

De deelnemers moesten zich gisteravond van hun meest intieme kant laten zien. Fotografe en model Kim Feenstra vroeg sommige deelnemers om zich uit te kleden. Traets was de eerste die op bed gefotografeerd werd met alleen een masker voor zijn geslachtsdeel. 

Noorwegen

Vlak voor de uitslag hoorden de kandidaten dat de volgende ronde plaatsvindt in Noorwegen. Eenmaal op Schiphol werden twee deelnemers op de valreep naar huis gestuurd. 

De zesde aflevering van Holland's Next Top Model is aanstaande maandag om 20.30 uur te zien bij RTL5.

  1. Airborne festival verhuist van vliegveld naar flink weiland even verderop
    PREMIUM

    Airborne festival verhuist van vliegveld naar flink weiland even verderop

    BOSSCHENHOOFD - Het Airborne (voorheen Daylight) Festival speelt zich niet langer op Breda International Airport af. De luchthavendirectie heeft besloten het aantal evenementen waar het vliegverkeer voor moet worden stilgelegd, te beperken. ,,Het festival was voor beide partijen een enorme logistieke operatie‘’, zegt luchthavenmeester Jan Voeten, die ook waakt dat vliegen op Seppe corps business blijft.