Volledig scherm
De cd ‘Roosendaal, stad van mijn hart’ zal vrijdag 7 december om 17.00 uur in café De Moriaan gepresenteerd worden. © Roosendaal 750 jaar

IQ-Aarmoei-nieke treedt op bij presentatie CD met mooiste Roosendaalse liedjes in café De Moriaan

750 jaarROOSENDAAL - IQ-Aarmoei-nieke treedt op bij presentatie van de cd ‘Roosendaal, stad van mijn hart’ vrijdagmiddag 7 december om 17.00 uur in café De Moriaan.

De cd is een speciale uitgave met de mooiste liedjes van Roosendaal in het kader van Roosendaal 750 jaar. De cd bevat vijftien nummers, waaronder Ik blijf in Roosendaol, Oh TongerlopleinZij d’ok in Roosendaol gebòòre, Cadans van de stad en natuurlijk Mijn stadje, die het afgelopen jaar veel zijn (mee)gezongen in de jubileumstad. 

De prijs van de cd is 7,50 euro en na de presentatie te koop bij de VVV en De Moriaan. Tijdens de drie uitvoeringen van de Grande Finale op 13, 14 en 15 december zal de cd ook in De Kring te koop zijn. De cd wordt op het moment geperst in een oplage van 1000 stuks.

Iedereen is welkom tijdens de presentatie vrijdag van de cd met de liedjes uit de stad om mee te vieren, luisteren of te zingen in café De Moriaan, op het Tongerloplein 9 in Roosendaal. De presentatie van de cd is in de bekwame handen van Ruud van Osta.

Volledig scherm
Teksten staan in het boekje bij de cd ‘Roosendaal, stad van mijn hart’ © Roosendaal 750 jaar
Volledig scherm
Alle liedjes op de cd ‘Roosendaal, stad van mijn hart’ © Roosendaal 750 jaar