Volledig scherm
Nicolette van Dam met een cheque van de PostCodeLoterij © Fotocredits Roy Beusker Fotografie.

Inwoners Roosendaal winnen 200.000 euro bij Postcode Loterij, Nispen 175.000 euro: ‘Dit komt op een heel goed moment’

ROOSENDAAL/NISPEN - Een grote verrassing voor zes deelnemers van de Postcode Loterij in Roosendaal en voor 28 deelnemers in Nispen. In de Eleolietdijk in Roosendaal en aan de Oostmoer in Nispen is de Postcode Straatprijs gevallen in de augustustrekking. De gelukkige winnaars donderdag met de bekende gouden envelop, waarmee een bedrag van 200.000 werd gedeeld in Roosendaal en 175.000 euro in Nispen. 

Brigitte (53) uit Roosendaal wint 25.000 euro en is ontzettend blij: ,,Wat komt dit op een enorm goed moment! Afgelopen jaar heb ik dankzij mijn man een nieuwe nier gekregen. En dan nu deze prijs, terwijl we ook pas sinds afgelopen jaar weer zijn gaan meespelen met de Postcode Loterij. Dit gaan we vieren met een lekker etentje buiten de deur.”

Winnaars uit Nispen

Jeanine (49) wint 75.000 euro en heeft ook het geluk de BMW te winnen. ,,Wow, zo’n mooi bedrag en dan óók nog de auto! Wat een geluk. We gaan hiervan met het hele gezin een prachtige reis maken naar Brazilië.”

Sandra (56) wint 50.000 euro: ,,Ik kom net uit een vergadering. Dan is dit nog eens extra leuk nieuws! Misschien kopen we er wel een camper van of zo. Dat lijkt me wel wat.”

Joep (43) wint 25.000 euro en heeft er al mooie plannen mee: ,,Ik moet het nog overleggen met mijn vrouw, maar ik zou volgend jaar heel graag naar de Olympische Spelen in Tokio willen!”