Volledig scherm
Ingrid Jansen opent Roosendaalse Week voor de Gezonde Jeugd © JOGG

Ingrid Jansen opent Roosendaalse Week voor de Gezonde Jeugd

ROOSENDAAL -  Actrice en danseres Ingrid Jansen doet de kick-off van de Week voor de Gezonde Jeugd op maandag 11 maart op het schoolplein van basisschool De Wending.

De Week voor de Gezonde Jeugd wordt van 11 tot en met 17 maart in Roosendaal georganiseerd JOGG onder de vlag van Doe je mee, fit is oké! met heel veel partners. De kick-off is op maandag 11 maart op diverse basisscholen. 

Volledig scherm
Sjors Sportie en Creatief Kermis tijdens Roosendaalse Week voor de Gezonde Jeugd © JOGG

Op woensdag 13 maart is een inspiratiemiddag voor professionals en vrijwilligers in het basisonderwijs en kinderopvang.  Zes basisscholen nemen op woensdag ook deel aan ‘tegel eruit, boom erin’ en planten bomen. De Klaverweide opent ook een watertappunt.

Sjors Sportief en Creatief Kermis is op vrijdag 15 maart van 15.00 tot 17.30 uur in het Da Vinci college. Tijdens de week kunnen kinderen en de ouders aan veel meer activiteiten deelnemen, zoals lopen van beweegroutes, deelname aan de Doe-je-mee-bingo of de smurfenspeeltuin.

Meer informatie over de Week voor de Gezonde Jeugd: jogg-roosendaal.nl 

Volledig scherm
Kalender Roosendaalse Week voor de Gezonde Jeugd © JOGG
  1. Start aanpak foute fruitbedrijven: meteen 1.500 kilo cocaïne onderschept
    PREMIUM

    Start aanpak foute fruitbe­drij­ven: meteen 1.500 kilo cocaïne onder­schept

    BREDA/KAPELLE - In de strijd tegen de alsmaar toenemende cocaïnesmokkel is de politie in West-Brabant en Zeeland deze week begonnen met een nieuwe aanpak: het controleren van 'verdachte’ fruitbedrijven, zo'n dertig in aantal. Dat leverde meteen succes op. In de haven van Antwerpen werd vrijdag 1.500 kilo cocaïne in beslag genomen in een container met bananen, bestemd voor een fruitbedrijf in Kapelle in Zeeland.