Volledig scherm
Anneke Oonincx (links) en Margo Emmen van het innovatie ontmoetingspunt, demonstreren één van de uitvindingen in de zorg, een zignapbeugel, bijvoorbeeld voor onder de douche. Foto: Tonny Presser/Pix4Profs -

Infopunt in Parrotia Roosendaal over handige hulpmiddelen in huis

Infopunt zorginnovatie in Parrotia ROOSENDAAL - Al eens een gehoekt mes gezien? Een eenhandige blikopener? Ooit van een teenwasser op steel gehoord, bedtouwladder, dyslexiebril, antislipspray?

Allemaal slimme zorghulpmiddelen waar mensen met lichamelijk ongemak veel gemak van kunnen hebben. Alleen, heel veel mensen weten nauwelijks van het bestaan ervan en precies daarom komt er in Parrotia, de Roosendaalse huiskamer, een Innovatief Ontmoetingspunt.

Vanaf donderdag 26 januari toont een vitrine allerlei handige producten, tientallen folders zorgen voor de toelichting en vermoedelijk komt er in de toekomst nog een tablet bij om snel te zoeken naar handige hulpmiddelen in huis.

Het Innovatieve Ontmoetingspunt wordt donderdag om 12.30 uur gelanceerd door bieb, CIC en TimmersMedizorg. Aansluitend is er een sessie rond het thema veiligheid in huis.

Volledig scherm
© weerhandig.nl