De deels afgebrande, verhuurde loods waarin de verdachte partij bananenpulp ligt opgeslagen. Met de witte vrachtwagen is de lading volgens de doodsbange bedrijfseigenaar aangevoerd.
Volledig scherm
PREMIUM
De deels afgebrande, verhuurde loods waarin de verdachte partij bananenpulp ligt opgeslagen. Met de witte vrachtwagen is de lading volgens de doodsbange bedrijfseigenaar aangevoerd. © Pix4Profs/Peter Braakmann

Inbrekers hebben het gemunt op bananenpulp uit loods Roosendaal, maar waarom? ‘Heel vreemd allemaal’

ROOSENDAAL - Ligt er in een bedrijfsloods aan de Boerkensleen in Roosendaal voor miljoenen euro's aan cocaïne opgeslagen? Of bevat de mysterieuze lading bananenpulp in het pand helemaal geen gesmokkelde drugs?

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?