De avondvierdaagse in 2016, op de gebruikelijke manier. In 2021 zal er een coronaproof vierdaagse zijn, waarbij er tussen eind maart en eind juni gewandeld kan worden op allerlei verschillende routes.
Volledig scherm
De avondvierdaagse in 2016, op de gebruikelijke manier. In 2021 zal er een coronaproof vierdaagse zijn, waarbij er tussen eind maart en eind juni gewandeld kan worden op allerlei verschillende routes. © Gerard van Offeren

Ieder zijn eigen wandelvierdaagse in Sprundel

SPRUNDEL - Wijkvereniging Achter de St. Jan maakt ondanks corona toch een wandelvierdaagse in Sprundelmogelijk. Vele jaren verzorgde een wandelevenement tegelijk met de St. Jansfeesten eind juni. Vorig jaar gooide corona roet in het eten en dit jaar mogen er van de gemeente tot juli geen evenementen plaatshebben. 

  1. Hereijgers hoopt voorzichtig op een stunt met Schijf: ‘Het zal niet meevallen om deze reeks voort te zetten’

    Hereijgers hoopt voorzich­tig op een stunt met Schijf: ‘Het zal niet meevallen om deze reeks voort te zetten’

    Dorpsclub Schijf is bezig aan een goed seizoen in de derde klasse A. De ploeg verzekerde zich ruim voor het einde van de competitie van handhaving en staat op een keurige achtste plaats. Nu de doelstelling bereikt is, kan Schijf misschien nog wel verder kijken. Door een goede reeks doen ze nog volop mee in de strijd om de derde periode, die een plek in de nacompetitie oplevert.