Hotel Tongerlo overdag brasserie

Hotel Tongerlo op de Bloemenmarkt in Roosendaal zet donderdag na anderhalf jaar de voordeur weer wagenwijd open. De heropening gaat gepaard met een andere bedrijfsvoering.

Waar Tongerlo onder Pierre Coppens vooral een hotel was, willen de nieuwe eigenaren vader Kees en zoon Corné Veraart overdag andere gasten ontvangen voor een bak koffie of een eenvoudige lunch. ,,We willen laagdrempelig zijn, niet te uitgebreid, gewoon een broodje voor een paar euro. Voor een uitgebreide kaart is in het centrum genoeg aanbod", zegt Kees Veraart. Vader en zoon wilden het hotel opstarten met vader en zoon Ton en Michel van Oorschot. ,,Zij zijn onlangs afgehaakt waarna wij besloten het plan toch door te zetten", aldus Kees die trots is op de inrichting. Hotel Tongerlo heeft 14 tweepersoonskamers en 4 eenpersoonskamers. 

  1. Beslag op vijf auto's bij actie op camping in Schijf

    Beslag op vijf auto's bij actie op camping in Schijf

    SCHIJF - Een actie met groot vertoon op camping De Witte Plas in Schijf, dinsdag. Geen woord van onvrede echter over het gemeenschappelijke optreden van gemeente, politie, belastingdienst, GGD West-Brabant en vreemdelingenpolitie. Een van de beheerders noemt het zelfs ‘prima’ dat opnieuw een stevige controle is uitgevoerd. ,,Een Fort Oranje II is dit zeker niet’’, verzekert burgemeester Marjolein van der Meer Mohr van Rucphen. ,,Dat willen we niet en dat wordt het niet.’’