In Groningen worden de oude vakwerkmasten (links) vervangen door ranke wintracks (rechts). In West-Brabant komen geen wintracks maar nieuwe vakwerkmasten te staan voor de 380 kV-verbinding.
Volledig scherm
In Groningen worden de oude vakwerkmasten (links) vervangen door ranke wintracks (rechts). In West-Brabant komen geen wintracks maar nieuwe vakwerkmasten te staan voor de 380 kV-verbinding. © Venema Media

Hoogspanningsleiding moet bij Roosendaal ondergronds

ROOSENDAAL - De nieuwe 380 kV-hoogspanningsleiding moet bij Roosendaal aan de westzijde van de A17 ondergronds aan worden gelegd. Daar ligt nu al de buisleidingenstraat waarin plaats is voor de 380 kV-kabels.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?