Hier kun je griezelen in West-Brabant

KAARTBen je niet bang voor griezelige wezens, verlaten spookhuizen en angstaanjagende expedities? Bereid je dan maar voor, want Halloween staat om de hoek! Wij hebben halloweenactiviteiten in West-Brabant voor je op een kaart gezet.

Volledig scherm
Meisjes worden aan het schrikken gemaakt in het doolhof tijdens Halloween in het Roosendaalse Vrouwenhofpark. © Joyce van Belkom / Het Fotoburo IPTCBron

De regio is de komende weken in de ban van horror. Spookhuizen en trick-or-treat routes zijn te vinden in veel dorpen en steden. Sommigen blijven liever thuis en vermijden alles wat daarmee te maken heeft. Griezelliefhebbers kunnen tijdens Halloween hun hart ophalen.

Op onderstaande kaart staan halloweenactiviteiten in de gemeenten Bergen op Zoom, Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Roosendaal, Rucphen en Steenbergen.

Mis je een halloweenevenement in West-Brabant dat niet mag ontbreken in ons overzicht? Mail dan naar olaf.knook@persgroep.net

  1. Waarom geen hogere straf geëist tegen dronken automobilist die babyleven verwoestte door aanrijding?
    PREMIUM
    Zes vragen

    Waarom geen hogere straf geëist tegen dronken automobi­list die babyleven verwoestte door aanrijding?

    OUDENBOSCH - Tegen de Bulgaar die ervan wordt verdacht dat hij op 1 november 2015 stomdronken een ongeluk veroorzaakte in Oudenbosch waardoor een baby zwaar gehandicapt raakte, is woensdag 108 dagen celstraf , waarvan 50 dagen voorwaardelijk, geëist. Als de rechter hem daartoe op 4 december ook veroordeelt, lijkt de kans klein dat hij zijn straf moet uitzitten. De man is namelijk verdwenen. Op sociale media roept de zaak immense verontwaardiging op.