Volledig scherm
Hennepkwekerij in pand Hoogstraat Roosendaal. © MaRicMedia / Christian Traets

Hennepkwekerij gevonden in pand Roosendaal

ROOSENDAAL - Aan de Hoogstraat in Roosendaal is zaterdagmiddag in een pand een hennepkwekerij gevonden. Door de vondst werd de Hoogstraat tijdelijk afgesloten. 

Het zou gaan om twee kwekerijen: op de eerste en tweede verdieping van het pand. In het pand werden goederen aangetroffen voor een hennepkwekerij. Deze goederen worden door een gespecialiseerd bedrijf weggehaald. Op de begane grond zit een mobiele telefoonwinkel.

Zowel de politie, brandweer, een ambulance en Enexis zijn ter plaatse. De brandweer heeft de politie ondersteund om het pand veilig te kunnen betreden. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

Volledig scherm
Hennepkwekerij in pand Hoogstraat Roosendaal. © MaRicMedia / Christian Traets
Volledig scherm
Hoogstraat Roosendaal tijdelijk afgesloten na vermoedelijke vondst hennepkwekerij. © Twitter Wijkagent Tolberg
  1. Ziekenhuispersoneel Bravis en Amphia beraadt zich op nieuwe acties: ’Het leeft steeds meer’
    PREMIUM

    Ziekenhuis­per­so­neel Bravis en Amphia beraadt zich op nieuwe acties: ’Het leeft steeds meer’

    BERGEN OP ZOOM/BREDA - De kans is groot dat zorgpersoneel van Bravis ziekenhuis en Amphia in Breda meedoet met de aangekondigde landelijke ziekenhuisactie op 20 november. Arjan van de Broek van het actiecomité in Amphia zegt dat de actiebereidheid alleen maar groeit omdat er geen beweging zit in het, volgens hem, zeer povere cao-aanbod van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen. Ook Wessel van Meer, trekker van de acties in Bravis, gaat ervan uit dat het Roosendaals/Bergse ziekenhuis weer aanhaakt.