Dankert Geene (l) en Kevin van Vlimmeren gooien hun sporthallen open voor eindejaarsmusicals.
Volledig scherm
Dankert Geene (l) en Kevin van Vlimmeren gooien hun sporthallen open voor eindejaarsmusicals. © Eigen foto

Halderbergse exploitanten bieden sporthal gratis aan voor eindejaarsmusical

HALDERBERGE - De eigenaren van Indoor Halderberge (sporthallen de Parrestee in Hoeven en de Beuk in Oudenbosch) en ’t Veerhuis in Oud Gastel slaan de handen ineen om alle basisscholen in de gemeente de kans te bieden de schoolmusicals op te voeren.

 1. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

  Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

  Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.
 2. ‘Traag en passief’ Bravis wekt ergernis politiek: ‘Tonen geen betrokkenheid bij bouw nieuw ziekenhuis’
  PREMIUM

  ‘Traag en passief’ Bravis wekt ergernis politiek: ‘Tonen geen betrokken­heid bij bouw nieuw ziekenhuis’

  ROOSENDAAL - Bravis komt afspraken niet na en communiceert slecht als het gaat om de bouw van het nieuwe ziekenhuis, vinden meerdere partijen in de Roosendaalse gemeenteraad. Dat Bravis bijvoorbeeld nog geen idee heeft hoe het gebouw eruit gaat zien, terwijl de raad snel moet beslissen over het bestemmingsplan, wekt irritatie. ,,Het gaat hier niet om een schutting of overkappinkje.”