Volledig scherm
Rosada Roosendaal © Google Streetview

Groep professionele winkeldieven slaat toe in Rosada Outlet Roosendaal

ROOSENDAAL – Drie vrouwen van 18, 34 en 51 jaar zijn zondagmiddag betrapt op winkeldiefstal in een kledingzaak in het Roosendaalse winkelcentrum Rosada. Een 18-jarige man werd door agenten aangehouden voor betrokkenheid daarbij.

Toen de vrouwen een sportkledingzaak verlieten, ging de elektronische diefstalbeveiliging af. In de tas van één van de dames werden door de beveiliger twee joggingbroeken aangetroffen. De 18-jarige man, die op de parkeerplaats op de uitkijk stond, kon door agenten worden achterhaald.

De politie vermoedt dat het viertal bij een grotere groep hoort die zondagmiddag ook al in het winkelcentrum toesloeg. Het zou om zeven à acht personen in totaal gaan. In een andere kledingzaak werd door een persoon opzettelijk een vals alarm bij de uitgang veroorzaakt. Gevolg: iedereen kon de winkel onopgemerkt verlaten. En zo dus ook de dief - waarschijnlijk de handlanger van degene die alarm sloeg - die een tas met gestolen kleding bij zich had.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement