Volledig scherm
De politie is aanwezig op de Markt. © BN DeStem

Gewonde bij steekpartij tijdens beroving Burgemeester Coenenpark in Roosendaal

ROOSENDAAL - Een man is dinsdagmiddag net voor 13.00 uur in zijn bovenlichaam gestoken bij een beroving. Dat gebeurde in de omgeving van het Burgemeester Coenenpark in Roosendaal.

Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Waarschijnlijk gaat het om twee verdachten. Zij zijn er vandoor gegaan, aldus de politie. Het is nog niet duidelijk of ze ook iets buit hebben gemaakt.

Het onderzoek naar de verdachte of verdachten loopt. De politie is dinsdagmiddag op de Markt in Roosendaal aanwezig. Eerder werd gemeld dat het steekincident daar plaatsvond, maar dat klopt niet. Het slachtoffer is volgens een woordvoerder van de politie op die locatie gevonden, maar het incident vond plaats in het Burgemeester Coenenpark. 

  1. Geef de wethouder een baan

    Geef de wethouder een baan

    Als we de cijfers mogen geloven, zijn er in West-Brabant ongeveer evenveel vacatures al werklozen. Als arbeid een homogeen goed was, was het probleem snel de wereld uit. Dan waren er niet te veel varkenshouders en te weinig weervissers, sloten vraag en aanbod exact op elkaar aan. Helaas worden wij stervelingen vanaf de wieg een zekere richting opgeduwd en komen talenten, kennis en vaardigheden boven drijven, die soms voor geen meter aansluiten op de arbeidsmarkt.