Volledig scherm
De vrouw liep bij de overval diverse kneuzingen en blauwe plekken op. © politie.nl

Gewelddadige overval op bejaarde in Roosendaal in Opsporing Verzocht

ROOSENDAAL - Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond aandacht aan de gewelddadige overval op een bejaarde vrouw in Roosendaal.

De 80-jarige vrouw werd op 24 augustus 2016 in haar eigen huis aan de Spoorstraat overvallen. Het slachtoffer was net terug van boodschappen doen toen er opeens een man kwam binnenvallen.

In het huis ontstond een worsteling waarbij de dader geld eiste. Hij schuwde daarbij niet om grof geweld te gebruiken. Ook besprenkelde hij haar met benzine. Toen bleek dat er geen geld in huis te vinden was, ging de man er weer vandoor.

Het slachtoffer liep bij de overval diverse kneuzingen en blauwe plekken op. Tot op heden ontbreekt van de dader nog elk spoor.

Opsporing Verzocht is dinsdagavond te zien op NPO 1 vanaf 21.30 uur.

  1. West-Brabant heeft een groot tekort aan koks, schoonmakers en chauffeurs

    West-Brabant heeft een groot tekort aan koks, schoonmakers en chauffeurs

    BREDA - De krapte op de arbeidsmarkt neemt sterk toe. Dat blijkt uit cijfers van het UWV in West-Brabant. Het aantal WW-uitkeringen daalde in een jaar tijd met 17 procent. Volgens het UWV blijft de groeiende vraag naar personeel niet langer beperkt tot de ict- en technische beroepen, maar komen daar tal van andere beroepen bij. Er is ook een alsmaar grotere vraag naar hoveniers, koks, schoonmakers, horecamedewerkers, bus- en vrachtwagenchauffeurs.