Volledig scherm
Foto @alexraggers via Twitter

Gemeenteraadslid Raggers uit Roosendaal rent 66 kilometer naar Den Bosch

DEN BOSCH - In aanloop naar de verkiezingen van woensdag doen partijen bijzondere dingen. Zo liep het Roosendaalse gemeenteraadslid Alex Raggers (D66) vrijdag van Roosendaal naar Den Bosch om zijn partij en daarnaast ook de Cliniclowns en Roparun een hart onder de riem te steken.

Alex vertrok vrijdagochtend om 7.06 uur vanuit Roosendaal richting Den Bosch. De Roosendaalse fractievoorzitter Maarten Vermeulen fietste mee met hem en lijsttrekker Anne-Marie Spierings liep de laatste tien kilometer met hem mee. Onder de naam Duurloop66 vroegen zij zo aandacht voor de verkiezingen en zamelen geld in voor het goede doel.

Raggers had verwacht rond kwart voor twee in Den Bosch te zijn, maar kwam uiteindelijk een half uur eerder aan op zijn eindbestemming.

Hij haalde en passant aan sponsorgelden minimaal 1660 euro op voor Cliniclowns en de Roparun.

Raggers genoot van het weer en de support van partijgenoten onderweg. "Hier krijg ik zoveel positieve energie van."

  1. Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineerden
    PREMIUM

    Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineer­den

    OOSTERHOUT/ZUNDERT/NOORDHOEK/KLUNDERT - Bruidsreportages altijd van hetzelfde laken een pak? In elk geval niet bij de vier West-Brabantse fotografen die genomineerd zijn voor de Bruidsfoto Award 2019. Dat zijn Arjan van der Plaat (The Wedding Story) uit Noordhoek, Malou Evers uit Zundert, Moniek van Gils uit Klundert en Eva Schweizer (Vintage Fotografie) uit Oosterhout. Bij elke trouwpartij proberen zij dat ene speciale moment te vangen. Aan de hand van zes trefwoorden vertellen zij hoe zij hun werk beleven.