De kop van Airparc Seppe, waar sinds kort het restaurant Bargo is gevestigd. De mogelijkheden voor kantoorruimte worden, als het aan het college van Halderberge ligt, verruimd.
Volledig scherm
De kop van Airparc Seppe, waar sinds kort het restaurant Bargo is gevestigd. De mogelijkheden voor kantoorruimte worden, als het aan het college van Halderberge ligt, verruimd. © Pix4Profs/Marina Popova

Gemeente en Airparc Seppe willen soepeler vestigingsklimaat langs Breda Airport

BOSSCHENHOOFD - Steeds vaker moest Stef Have nee verkopen als een bedrijf interesse toont voor Airparc Seppe zonder gebruik te maken van de beschikbare hangars. Als het aan burgemeester en wethouders van Halderberge ligt, komt de deur op een kier te staan voor ondernemingen, die minder met luchtvaart van doen hebben, maar wel behoefte aan kantoorruimte op een toplocatie.

 1. Is het eindstation in zicht voor giftreinen door woongebied? ‘Overheid ziet dat het urgent wordt’
  PREMIUM
  interview

  Is het eindstati­on in zicht voor giftreinen door woongebied? ‘Overheid ziet dat het urgent wordt’

  OUDENBOSCH - Duizenden wagons met gevaarlijke stoffen die jaarlijks dwars door de harten van Zevenbergen, Oudenbosch en Roosendaal denderen; het is Gabriël van der Heijde (70) een doorn in het oog. Maar hij heeft hoop, nu het idee voor een nieuwe goederenspoorlijn door het buitengebied plots weer springlevend is. ,,Geld is het probleem niet in Den Haag. Het is onbegrip.”
 1. Studenten kunnen nu studeren in een zeecontainer: 'Supergezellig en toch heel coronaproof'
  Play

  Studenten kunnen nu studeren in een zeecontai­ner: 'Supergezel­lig en toch heel corona­proof'

 2. Marinus maakte meerdere lanceringen mee: 'ik heb spullen die André Kuipers niet heeft'
  Play

  Marinus maakte meerdere lancerin­gen mee: 'ik heb spullen die André Kuipers niet heeft'