Eigenaar Danny Theunis in het voorste gedeelte van zijn restaurant Ouderwetsch, geïnspireerd  op het Rijksmuseum.
Volledig scherm
PREMIUM
Eigenaar Danny Theunis in het voorste gedeelte van zijn restaurant Ouderwetsch, geïnspireerd op het Rijksmuseum. © Pix4Profs/Tonny Presser

Geen ouderwetse kost bij nieuw restaurant Ouderwetsch, maar klassieke, Franse gerechten

ROOSENDAAL - Je moet maar durven: in een tijd waarin de horeca staat te schreeuwen om personeel toch maar een nieuw restaurant openen. Toch is dat precies wat Roosendaler Danny Theunis (37) doet in de Raadhuisstraat. 

  1. Joey en Joke verbouwen koetshuis Roosendaal tot restaurant: ‘Zo’n pand komt maar eens in je leven voorbij’
    PREMIUM

    Joey en Joke verbouwen koetshuis Roosendaal tot restaurant: ‘Zo’n pand komt maar eens in je leven voorbij’

    ROOSENDAAL - Joey en Joke van Heesbeen zijn pas 25 en 24, maar durven het aan om in deze onzekere tijd een restaurant te beginnen in Roosendaal. Ze zijn druk bezig het Koetshuis bij de Molenstraat te verbouwen tot restaurant 1857 (het jaar waarin het pand gebouwd is). ,,Tja, natuurlijk is het een risico. Maar het hele leven zit vol risico’s. Zo’n pand als dit komt maar een keer in je leven voorbij, die kans moet je grijpen.”