Volledig scherm
PREMIUM
© ANP

Gedupeerden kluisjesroof hebben kritiek op 'dwingende aanpak' Rabobank

OUDENBOSCH/AMSTERDAM - De Stichting Gedupeerden Kluisjesroof Oudenbosch heeft kritiek op de wijze waarop Rabobank de zaak afwikkelt. Volgens de belangenorganisatie is de bank 'dwingend' in gesprekken met gedupeerde klanten.

,,Aan hen wordt niet verteld wat er gebeurt met de gevoelige gegevens die de bank vraagt over verdwenen kostbaarheden'', zegt de Amsterdamse advocaat Jasper Hagers. Hij gaat zich deze week namens de stichting melden bij de bank. In de nieuwe stichting zijn een kleine veertig gedupeerden verenigd die moeite hebben met de houding van Rabobank, zegt de advocaat.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Leer kind op school om te gaan met emoties
    Geef uw mening

    Leer kind op school om te gaan met emoties

    Het leren omgaan met emoties zou een vast onderdeel moeten worden op scholen. De druk die veel opgroeiende kinderen vandaag de dag voelen, zorgt bij steeds meer van hen voor problemen. Een reden daarvoor is dat zij vaak niet weten om te gaan met de emoties die daarmee gepaard gaan. Dit kan leiden tot depressies en in het ergste geval (pogingen tot) zelfmoord. In 2017 pleegden bijna twee keer zoveel Nederlandse jongeren zelfmoord ten opzichte van het jaar daarvoor.