Volledig scherm
Bosschenhoofd - Eerder dit jaar was de eerste drive-in cinema op Breda International Airport. Deze zaterdag en zondag is het Fly In kerstmarkt. © Marcel Otterspeer / pix4profs

Fly In kerstmarkt op Seppe

BOSSCHENHOOFD - Aan de reeks nieuwe activiteiten op Breda International Airport, voorheen vliegveld Seppe, wordt dit weekeinde een Brabantse kerstmarkt toegvoegd. 

Langs het vliegveld en in het airparc worden kerstchalets opgebouwd. Piloten komen ingevlogen en gaan met een speciale kersttrein naar Hangar01, waar de kerstmarkt wordt gehouden. Bezoekers maken kans op een gratis rondvlucht. Op zaterdag zijn er helikoptervluchten. De markt is beide dagen open van 10.00 tot 17.00 uur.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Kroniek van bevrijding West-Brabant nu in boekvorm
‘Voor mijn familie was de oorlog altijd dichtbij’
    PREMIUM

    Kroniek van bevrijding West-Bra­bant nu in boekvorm ‘Voor mijn familie was de oorlog altijd dichtbij’

    WEST BRABANT - Een kroniek van de bevrijding van West-Brabant, van dag tot dag. Niet eerder bracht deze krant zo'n gedetailleerde reconstructie als afgelopen najaar. Vanaf 1 oktober, de dag dat de Poolse bevrijders Baarle-Nassau binnen kwamen tot 9 november toen de laatste Duitse bezetters zich overgaven in Moerdijk. Journalist Henk van Ingen (48) dook in de archieven, trok zich terug in een vakantiehuis en schreef in 36 afleveringen hoe West-Brabant onder het juk van de Nazi's vandaan kwam. De verhalen werden 'gevreten’. Auteur Van Ingen kreeg voortdurend de vraag of er geen boekje van te maken valt.