Een medewerker van Flink is onderweg. De roze bezorgers zijn nu ook in Roosendaal te zien. Flink runt een flitsbezorgdienst vanuit een pand aan het Mill Hillplein. Het is de eerste soortgelijke dienst in westelijk West-Brabant.
Volledig scherm
PREMIUM
Een medewerker van Flink is onderweg. De roze bezorgers zijn nu ook in Roosendaal te zien. Flink runt een flitsbezorgdienst vanuit een pand aan het Mill Hillplein. Het is de eerste soortgelijke dienst in westelijk West-Brabant. © Emiel Muijderman

Flitsbezorgers landen in West-Brabant: ‘We zijn te gemakzuchtig, te beroerd om even naar de winkel te lopen’

ROOSENDAAL - Met de komst van boodschappendienst Flink naar Roosendaal zijn de zogeheten flitsbezorgdiensten nu ook in West-Brabant geland. 

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.