Martin Kuijer uit Nispen heeft zijn dorp wekenlang gepromoot op HBO, in het programma FBoy Island. Nu is hij weer terug in in zijn woonplaats.
Volledig scherm
PREMIUM
Martin Kuijer uit Nispen heeft zijn dorp wekenlang gepromoot op HBO, in het programma FBoy Island. Nu is hij weer terug in in zijn woonplaats. © Marina Popova/Pix4Profs

Finalist ‘FBoy Island’ Martin uit Nispen voelt zich geen ‘FBoy’

NISPEN - Vijf weken verbleef hij in de Dominicaanse Republiek als deelnemer aan het programma FBoy Island van HBO Max. Sinds vorige week zijn alle afleveringen tot en met de finale te zien en weet iedereen: Martin Kuijer uit Nispen haalde de finale.

  1. Vrouw van in Spanje ontvoerde Nederlander (33) wanhoop nabij: ‘Wij hebben géén vijanden’

    Vrouw van in Spanje ontvoerde Roosenda­ler (33) wanhoop nabij: ‘Wij hebben géén vijanden’

    De Nederlands-Marokkaanse makelaar die in de zomer van 2020 werd ontvoerd in de Spaanse badplaats Marbella, werd niet bedreigd en had ook geen conflicten in het criminele circuit. Dat zegt zijn Spaanse advocaat tegen deze site. Daarmee schetst hij een totaal ander scenario dan de Spaanse politie, die vermoedt dat er sprake is van een afrekening in het criminele circuit. Voor de gouden tip looft de radeloze familie een megabedrag van 100.000 euro uit.