De familie Tsang van Oriëntaals restaurant O&O in Sint Willebrord moest in december dagelijks poseren voor fotografen.
Volledig scherm
PREMIUM
De familie Tsang van Oriëntaals restaurant O&O in Sint Willebrord moest in december dagelijks poseren voor fotografen. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Familie Tsang van Michelin-restaurant O&O in Sint Willebrord: ‘Alles is veranderd’

SINT WILLEBRORD - Het rode bord met de eerste Michelin-ster kan zaterdag dan eindelijk op de gevel van Aziatisch restaurant O&O in Sint Willebrord geschroefd. Vrijdag is de metalen plaquette bij het restaurant afgeleverd.

Gevraagd naar de belangstelling voor een tweede ster, zegt Mike Tsang zonder dralen: ,,Jazeker! Stilstand is achteruitgang. Juist nu willen we verder gaan.” Toch relativeert hij onmiddellijk: ,,Maar we koken voor onze gasten. Niet voor Michelin.”

  1. Ondanks mooie weer is het rustig in natuurgebieden:  ‘Op een regenachtige zaterdag is het nog drukker’
    PREMIUM

    Ondanks mooie weer is het rustig in natuurge­bie­den: ‘Op een regenachti­ge zaterdag is het nog drukker’

    WEST-BRABANT Een hardloopster dribbelt even op haar plaats om een voetganger op gepaste afstand te laten passeren. Verderop houdt een wandelaarster met hond haar pas in om niet te dicht bij een andere voetganger te komen. Hou afstand. Die oproep is ontelbare keren herhaald, maar niet voor niets. Het besef lijkt ingedaald dat we alleen samen de strijd tegen het coronavirus kunnen winnen.