De Draai van de Kaai in 1994. De organisatie hoopt dat het wielerfeest deze zomer door kan gaan, vermoedelijk dan niet met zo veel bezoekers als destijds.
Volledig scherm
PREMIUM
De Draai van de Kaai in 1994. De organisatie hoopt dat het wielerfeest deze zomer door kan gaan, vermoedelijk dan niet met zo veel bezoekers als destijds. © BN/De Stem

‘Evenementen? Dolgraag zelfs, maar we willen geen horrorzomer’

ROOSENDAAL - Na een jaar van corona-restricties verdienen mensen het dat ze deze zomer een leuke en fijne tijd krijgen, met festivals en andere evenementen. Dat vindt burgemeester Han van Midden van Roosendaal. 

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. West-Brabant trekt draaiboeken voor Vuelta weer uit de kast: ‘Ik ga uit van een geweldig volksfeest’
  PREMIUM

  West-Bra­bant trekt draaiboe­ken voor Vuelta weer uit de kast: ‘Ik ga uit van een geweldig volksfeest’

  BREDA - Eindelijk, Breda en West-Brabant als regio mogen zich opmaken voor ‘La Vuelta’. 19, 20 en 21 augustus staan in goud gebeiteld op de kalender, en dan met name die zondag de 21e als de etappe deze contreien aandoet. De Bredase wethouder Daan Quaars (VVD, topsport) is er blij mee en kan nu in volle kracht vooruit met de organisatie, als kartrekker van de ronde in deze regio.