Jean Pierre Oomen van Vakgarage ASK in Oud-Gastel met op de achtergrond wat trekhaken en fietsendragens die momenteel nog in de winkel staan.
Volledig scherm
PREMIUM
Jean Pierre Oomen van Vakgarage ASK in Oud-Gastel met op de achtergrond wat trekhaken en fietsendragens die momenteel nog in de winkel staan. © Pix4Profs/Moreno Molenaar

Even vlug een fietsendrager of trekhaak monteren? Vergeet het maar

OUD-GASTEL - Nog even vlug een fietsendrager kopen en een trekhaak onder de auto laten monteren? Vergeet het maar: de fietsendrager is in de winkels bijna even zeldzaam als lekker weer in de meivakantie. En in de garages moet rekening worden gehouden met wachttijden die tot wel drie weken kunnen oplopen. 

  1. Ridder Toon Naalden wordt overal voor gestrikt: ‘Ach, je rolt van het een in het ander’
    Onderscheiden

    Ridder Toon Naalden wordt overal voor gestrikt: ‘Ach, je rolt van het een in het ander’

    RUCPHEN - Een collega-buurtpreventist vroeg Toon op 26 april om samen een foto te gaan maken van een omgevallen lantaarnpaal. Bij terugkomst deed tot zijn verrassing een van zijn drie kinderen de deur open. Vervolgens kwamen zijn andere kinderen binnen. ,,Pas toen mijn vrouw zei ‘doe eens gauw nette kleren aan’, begon ik iets te vermoeden. En even later stond de burgemeester voor de deur’’.