Volledig scherm
PREMIUM
Verjaardagsevenement in binnenstad en rosada.op de nieuwe markt kon men de oude bba shuttlebus nemen naar rosada. Foto Pix4Profs/Peter van Trijen © Pix4Profs/Peter van Trijen

Eerste samenwerking binnenstad en Rosada: een geslaagd feestje

750 jaarROOSENDAAL - In het kader van 750 jaar Roosendaal hebben de managers van Rosada en de Roosendaalse binnenstad dit weekend de handen ineengeslagen voor een eerste gezamenlijk evenement om de synergie tussen beide winkelcentra te bevorderen. 

Gezien de grote drukte in zowel de binnenstad als op Rosada was deze eerste samenwerking zaterdag al meteen geslaagd. Grote trekker bleek de gratis nostalgische BBA bus die tussen de twee locaties heen en weer reed. Enkele honderden bezoekers maakten van deze ludieke service gebruik. 

  1. Missionaris Jan van Aert (84) uit Huijbergen is een beroemdheid in Taiwan
    PREMIUM
    Interview

    Missiona­ris Jan van Aert (84) uit Huijbergen is een beroemd­heid in Taiwan

    HUIJBERGEN - Aan de thee in het broederhuis van Huijbergen schiet Jan van Aert (84) vol. Na een verblijf van 57 jaar op Taiwanese bodem is de laatste Nederlandse lazarist weer thuis. Maar wat is thuis als je zo lang weg was van je geboortegrond? Jan heeft het er zichtbaar moeilijk mee. Dankbaarheid en heimwee vechten om voorrang. ,,Na al die jaren voelt hij zich meer Chinees dan Nederlander. Zijn hart ligt in Taiwan.”