Volledig scherm
PREMIUM
Verjaardagsevenement in binnenstad en rosada.op de nieuwe markt kon men de oude bba shuttlebus nemen naar rosada. Foto Pix4Profs/Peter van Trijen © Pix4Profs/Peter van Trijen

Eerste samenwerking binnenstad en Rosada: een geslaagd feestje

750 jaarROOSENDAAL - In het kader van 750 jaar Roosendaal hebben de managers van Rosada en de Roosendaalse binnenstad dit weekend de handen ineengeslagen voor een eerste gezamenlijk evenement om de synergie tussen beide winkelcentra te bevorderen. 

Gezien de grote drukte in zowel de binnenstad als op Rosada was deze eerste samenwerking zaterdag al meteen geslaagd. Grote trekker bleek de gratis nostalgische BBA bus die tussen de twee locaties heen en weer reed. Enkele honderden bezoekers maakten van deze ludieke service gebruik. 

  1. ‘Vergoeding na geweld jeugdzorg is niet nodig’
    Geef uw mening

    ‘Vergoeding na geweld jeugdzorg is niet nodig’

    Het onderzoek naar geweld dat kinderen in de jeugdzorg de afgelopen decennia hebben ondergaan, deed flink wat stof opwaaien. Veel slachtoffers zijn blij met de erkenning en een deel van hen hoopt nu op een schadevergoeding vanuit het Rijk. Zij vinden alleen excuses voor het leed dat hen is aangedaan niet voldoende. Maar helpt geld die vreselijke herinneringen uit te wissen? Is het nodig overheidsgeld te reserveren om dit leed te verzachten?