Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Free Images

Een gewonde en een aanhouding na vechtpartij en aanrijding in Roosendaal

ROOSENDAAL - Na een vechtpartij en aanrijding op de kruising van de Desmijndijk en Diamantdijk in Roosendaal is iemand gewond geraakt. Een persoon is aangehouden, meldt de politie op Twitter. 

De melding kwam rond 20.22 binnen bij de politie. Meerdere eenheden zijn naar de plek gereden. Daar troffen ze een slachtoffer aan. Deze is meteen naar het ziekenhuis gebracht. 

Volgens de politie is het nog onduidelijk wat er precies is gebeurd. Ze stellen een onderzoek in. 

 1. Geef de wethouder een baan

  Geef de wethouder een baan

  Als we de cijfers mogen geloven, zijn er in West-Brabant ongeveer evenveel vacatures al werklozen. Als arbeid een homogeen goed was, was het probleem snel de wereld uit. Dan waren er niet te veel varkenshouders en te weinig weervissers, sloten vraag en aanbod exact op elkaar aan. Helaas worden wij stervelingen vanaf de wieg een zekere richting opgeduwd en komen talenten, kennis en vaardigheden boven drijven, die soms voor geen meter aansluiten op de arbeidsmarkt.
 2. Perplex leeft eigen sprookje: theatergroep verbindt generaties op podium
  PREMIUM

  Perplex leeft eigen sprookje: theater­groep verbindt generaties op podium

  BREDA - Er was eens... een clubje van vijf studievrienden en -vriendinnen dat een muziekgroepje oprichtte. Vier decennia vooruit in de tijd naar 2020 - dat kan in sprookjes - en het clubje bestaat nog steeds. Onderweg kwam er een vijfmans combo bij, de oorspronkelijke vijf kregen nakomelingen en intussen staat het hele zwikkie op het podium. Waarbij de kinderen intussen de regie mede in handen namen en hun ouders aansturen.