Volledig scherm
Vanaf donderdag 10 mei is in outletcentrum Rosada deze mobiele winkel van Dunkin' Donuts te vinden. © Dunkin Donuts

Dunkin' Donuts naar Roosendaal

ROOSENDAAL - De Amerikaanse keten Dunkin' Donuts komt naar Roosendaal. Tenminste, tijdelijk dan. Een mobiele winkel van de fastfoodketen is op 10, 11, 12 en 13 mei in de straten van outletcentrum Rosada te vinden. Ook de twee weekeinden erna (inclusief Pinksteren) is de donutwagen tijdens de openingstijden van Rosada aanwezig.

,,We gaan kijken of Roosendaal ons bevalt. We krijgen veel aanvragen uit het land om een filiaal te openen. Roosendaal, maar ook Breda en Den Bosch staan op ons lijstje om een permanente vestiging te openen. In Roosendaal zal dat zeer waarschijnlijk een locatie in de binnenstad zijn", vertelt Roberto Fava van Dunkin' Donuts. 

Volgens Fava zijn er donuts met 28 smaken verkrijgbaar. ,,We hebben in totaal 1.200 smaken, om de drie weken veranderen we een deel van ons assortiment." Dunkin' Donuts opende in maart 2017 de eerste vestiging in Nederland. ,,We hebben nu elf zaken in Nederland. In het zuiden alleen in Eindhoven, maar als het aan ons ligt, gaat dat dus snel veranderen." 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement