John H. (rechts) kreeg in 2019 acht jaar cel voor cocaïnehandel.Hij ging in hoger beroep en mocht in afwachting daarvan later naar huis. In januari van dit jaar werd hij weer opgepakt voor drugs- en wapenhandel.
Volledig scherm
PREMIUM
John H. (rechts) kreeg in 2019 acht jaar cel voor cocaïnehandel.Hij ging in hoger beroep en mocht in afwachting daarvan later naar huis. In januari van dit jaar werd hij weer opgepakt voor drugs- en wapenhandel. © ANP

Drugsverdachte John H.: ‘Cryptofoon was niet van mij maar van vermoorde vriend Paco’

SINT WILLEBRORD/DEN BOSCH - De nieuwe rechtszaak tegen de van drugs- en wapenhandel verdachte John H. uit Sint Willebrord draait vooral om belastende berichten die hij volgens het Openbaar Ministerie verstuurde via EncroChat, een van de versleutelde berichtendiensten die de politie heeft gekraakt.

 1. Stilte en leegte centraal tijdens 76ste dodenherdenking in Roosendaal

  Stilte en leegte centraal tijdens 76ste dodenher­den­king in Roosendaal

  ROOSENDAAL - Het werd een sobere maar vooral serene dodenherdenking gisteravond bij het oorlogsmonument op de Parklaan in Roosendaal. Ook de weergoden begrepen dat dit plechtige moment enkele zonnestralen verdiende. Terwijl leden van het Korps Commandotroepen een erehaag vormden rondom het monument, waren de twee minuten stilte daardoor voor de 76ste keer een indrukwekkend moment van nagedachtenis aan de duizenden Nederlanders die hun leven offerden voor de vrijheid.
 1. Reanne wil einde aan confronterende moederdagreclames
  Play

  Reanne wil einde aan confronte­ren­de moederdag­re­cla­mes

 2. Bredase ontbijtbox razend populair voor moederdag: 'Eten is gezelligheid'
  Play

  Bredase ontbijtbox razend populair voor moederdag: 'Eten is gezellig­heid'