Volledig scherm
Drugs in auto gevonden tijdens controle in Roosendaal, twee mannen aangehouden © Politie Roosendaal

Drugs in auto gevonden tijdens controle in Roosendaal, twee mannen aangehouden

ROOSENDAAL - Twee mannen die verdacht worden van drugsbezit en handel in drugs zijn woensdagavond aangehouden door de politie. Dat gebeurde rond 19.15 uur op de Mozartlaan in Roosendaal.

De mannen, een Roosendaler van 53 en een 24-jarige man uit het Franse Anzin, liepen tijdens een controle tegen de lamp. Agenten troffen in hun auto drie zakken met gedroogde henneptoppen aan, met een totaalgewicht van bijna een kilo. Zowel het voertuig als de drugs is in beslag genomen.

De auto wordt nog verder onderzocht door rechercheurs. De twee mannen zijn naar een politiecellencomplex gebracht en worden daar gehoord.

Volledig scherm
Mozartlaan in Roosendaal. © Google Streetview
  1. Twee Roosendaalse café’s in top 10 van Publieksprijs Misset

    Twee Roosendaal­se café’s in top 10 van Publieks­prijs Misset

    ROOSENDAAL - Twee Roosendaalse café’s staan bij de eerste tien in de Top 100 Publiekprijs van Misset Horeca. De Drie Weesgegroetjes prijkt op het moment op de derde plaats, het Wapen van Roosendaal volgt op de zesde. ,,Een mooie manier om te laten zien wat Roosendaal te bieden heeft’’, zegt Maaike Mathijssen van het Wapen. ,,Heel bijzonder dat twee café’s uit één plaats zo hoog staan’’, weet Haroun Hijman van de ‘Drie W’s’, dat voor het eerst meedoet.