De opening van brede school Futura met basisscholen TaLente en openbare school De Linde erin gevestigd. De kinderopvang Dikkertje Dap bleef in eigen honk, omdat er te weinig ruimte was in de nieuwbouw.
Volledig scherm
PREMIUM
De opening van brede school Futura met basisscholen TaLente en openbare school De Linde erin gevestigd. De kinderopvang Dikkertje Dap bleef in eigen honk, omdat er te weinig ruimte was in de nieuwbouw. © Marcel Otterspeer / Pix4Profs

Drie scholen in Halderberge te klein om ook kinderopvang onderdak te bieden

OUDENBOSCH - Drie schoolgebouwen in de gemeente Halderberge zijn feitelijk te klein om straks de kinderopvang in onder te brengen. Toch is dat het uitgangspunt van gemeente, onderwijs en maatschappelijke partners bij het opstellen van de visie kindcentra.

  1. Zomerfoto's: Lekker rollebollen op het Franse platteland
    Weekwinnaar

    Zomerfo­to's: Lekker rollebol­len op het Franse platteland

    Deze week is Judith Buckens unaniem verkozen tot weekwinnaar van de Zomerfoto 2020. Haar kinderen Juulke, Jibbe en Sil zien veel graanrollen liggen langs de route naar hun vakantieadres in Frankrijk. Tijdens een stop om te overnachten in Vivion bij Le Mans zien ze hun kans schoon om op een van de rollen te klimmen en even te poseren. Iedereen is al helemaal in vakantiestemming. En daarom een terechte weekwinnaar. Van harte gefeliciteerd Judith!