Volledig scherm
© Thinkstock

Dordtenaren op dievenpad aangehouden op snelweg na inbraak in Stampersgat

STAMPERSGAT - De politie heeft op de A16 ter hoogte van Moerdijk drie inbrekers aangehouden. Ze zouden hebben ingebroken bij een bedrijf aan de Dennis Leestraat in Stampersgat.

In de nacht van van donderdag op vrijdag kwam rond 2.40 uur een melding bij de politie binnen rond een mogelijke poging tot inbraak. Daarbij zou een auto met mogelijke daders zijn weggereden.

Uiteindelijk kon de auto worden getraceerd en op de A16 ter hoogte van Moerdijk werd hij aan de kant gezet. De drie inzittenden, allen mannen uit Dordrecht (26, 30 en 33 jaar oud), zijn aangehouden en vastgezet voor verder onderzoek.

  1. Angela Schijf voetbalt met jeugd in Roosendaal
    Play

    Angela Schijf voetbalt met jeugd in Roosendaal

    Actrice en ambassadrice Angela Schijf van stichting Het Vergeten Kind opende maandagmiddag de fonkelnieuwe ontspanningstuin van jeugdzorginstelling Juzt De Driekant in Roosendaal. De Lions Club heeft met tal van acties 30.000 euro op gehaald voor de realisatie van de tuin. De stenen tuin is veranderd in een plek waar kinderen uit de instelling kunnen spelen, maar ook rustig kunnen zitten en kletsen. Schijf, die donderdag nog de Zilveren Televizier-Ster Actrice voor haar rol in Flikken Maastricht won, probeerde alles gelijk uit met de kinderen.