Verkiezingsavond in de St. Jan. Wie komt er wel en wie komt er niet in de raad? De uitslag is bekend en kent een aantal grote verrassingen.
Volledig scherm
Verkiezingsavond in de St. Jan. Wie komt er wel en wie komt er niet in de raad? De uitslag is bekend en kent een aantal grote verrassingen. © peter van trijen/pix4profs

Dit zijn de nieuwe Roosendaalse gemeenteraadsleden

ROOSENDAAL - De grootste verrassing van de nieuwe raadsleden in Roosendaal is zonder twijfel Selda Bozkurt die lijsttrekker Ton Schijvenaars van Nieuwe Democraten van zijn troon heeft gestoten. Maar Bozkurt is niet de enige die met voorkeurstemmen is gekozen. Jac Wezenbeek (VVD) flikte het zelfs voor de vierde keer om met steun van honderden Roosendalers zijn raadszetel veilig te stellen.

0 reacties

  1. Ton Schijvenaars (ND) grijpt op één stem naast een zetel, ChristenUnie toch nog de raad in
    VIDEO

    Ton Schijve­naars (ND) grijpt op één stem naast een zetel, Christen­Unie toch nog de raad in

    ROOSENDAAL - Een politiek drama voor Ton Schijvenaars. De lijsttrekker van de Nieuwe Democraten grijpt op één stem naast een zetel in de Roosendaalse gemeenteraad. Politiek 'ouwe rot' Schijvenaars haalde 307 stemmen, maar 308 mensen kleurden het vakje van Selda Bozkurt - nummer vijftien op de lijst - rood. Dat blijkt uit de lijst met gekozen kandidaten die op de site van de gemeente Roosendaal te vinden is.