vlnr: Laura Nijpjes, Willemijn Casas en Carlos Casas in hun restaurant Pintxos, dat zaterdag de deuren zou openen in Roosendaal.
Volledig scherm
PREMIUM
vlnr: Laura Nijpjes, Willemijn Casas en Carlos Casas in hun restaurant Pintxos, dat zaterdag de deuren zou openen in Roosendaal. © peter van trijen/pix4profs

Dit nieuwe restaurant zóu zaterdag openen, maar toen kwam de lockdown

ROOSENDAAL - Het zal je maar gebeuren; alles staat klaar voor de opening van je nieuwe restaurant, wordt er drie dagen van tevoren een halve lockdown ingevoerd en moet de horeca op slot.

  1. ‘Condoleance’ voor horeca in Breda: samen de biervoorraad opmaken en verdriet wegdrinken

    ‘Condolean­ce’ voor horeca in Breda: samen de biervoor­raad opmaken en verdriet wegdrinken

    BREDA - Nee, zin om de polonaise te lopen, had niemand woensdagavond in de Bredase café-huiskamer Boerke Verschuren van Johan de Vos. Al bleek zijn oproep om bij wijze van ‘condoleance’ de bierkelder leeg te maken, niet aan dovemansoren gericht. ,,Nog snel een feestje voor de gedwongen sluiting? Echt niet! Dit is een een troosteloze bijeenkomst om het verdriet weg te drinken”, aldus De Vos.