Volledig scherm
PREMIUM
Jan-Hein Sloesen: 'De Kring heeft nog steeds het op één na grootste podium van Brabant.' © peter van trijen/pix4profs

Directeur Jan-Hein Sloesen één jaar aan het roer bij De Kring in Roosendaal: 'Dit theater moet een grotere rol in de regio spelen'

ROOSENDAAL - Jan-Hein Sloesen ('al weer twee weken 50') staat goed een jaar aan het roer van het cultuurcluster in Roosendaal. Belangrijkste wapenfeiten na een jaar: de terugkeer van De Kring naar regiotheater met grote namen, het oplossen van de lange wachttijden bij de bar in de pauzes en de terugkeer van opera naar Roosendaal. 

U was jarenlang directeur van het theater in Oosterhout en bekleedde daarna verschillende functies op cultureel vlak bij de provincie Noord-Brabant. Hoe komt zo'n iemand in Roosendaal terecht?

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Veel reacties op noodoproep Halve Marathon: ‘Onder aan de streep heb ik gewoon vijftien mensen nodig’
    PREMIUM

    Veel reacties op noodoproep Halve Marathon: ‘Onder aan de streep heb ik gewoon vijftien mensen nodig’

    ROOSENDAAL - Voorzitter Edward Heijnemans van de Halve Marathon van Roosendaal is blij verrast met de aandacht die zijn noodoproep krijgt. Eerder deze week sprak Heijnemans in deze krant over het mogelijke einde van hét hardloopevenement van de stad. Hij deed een ‘ultieme’ oproep. ,,Als we geen nieuwe vrijwilligers kunnen vinden dan zullen we moeten besluiten om het evenement komend jaar niet te organiseren”, zei hij toen.