Volledig scherm

Dikkoppen zetten Puitenol op zun kop

OUDENBOSCH - Als dikkoppen op een kluitje. Zo was cultureel centrum Fidei et Arti vrijdag tot vier keer toe gevuld met carnaval vierende jonge Oudenbosschenaren.

Zij vierden de aftrap van een lang, bruisend weekeinde, waarin de Stichting Oudenbosch Karnaval haar 66-jarig bestaan viert De dikkopkus speelden carnavalesk Memory en Pictonary, bedwongen de carnavalsstormbaan en studeerden het mottodansje 'Alles op zun kop' in.

Vandaag krijgt de SOK hoog bezoek. Commissaris van de Koning Wim van de Donk bezoekt het jubileumfeest en woont een deel van de festiviteiten bij.

  1. Beslag op vijf auto's bij actie op camping in Schijf

    Beslag op vijf auto's bij actie op camping in Schijf

    SCHIJF - Een actie met groot vertoon op camping De Witte Plas in Schijf, dinsdag. Geen woord van onvrede echter over het gemeenschappelijke optreden van gemeente, politie, belastingdienst, GGD West-Brabant en vreemdelingenpolitie. Een van de beheerders noemt het zelfs ‘prima’ dat opnieuw een stevige controle is uitgevoerd. ,,Een Fort Oranje II is dit zeker niet’’, verzekert burgemeester Marjolein van der Meer Mohr van Rucphen. ,,Dat willen we niet en dat wordt het niet.’’