Volledig scherm
PREMIUM
De nieuwe dierenvoedselbank Sint Willebrord wijkt uit naar een nieuwe ruimte aan de Vosdonk. © peter van trijen/pix4profs

Dierenvoedselbank Sint Willebrord eindelijk een nieuwe locatie: 'We doen meer dan alleen dieren eten geven'

SINT WILLEBRORD - Na anderhalf jaar strijden heeft Dierenvoedselbank Pets Food Care eindelijk een locatie gevonden op het industrieterrein in Etten-Leur. De Willebrordse stichting is dolgelukkig met deze mogelijkheid, alleen hebben ze tot half juni om het benodigd bedrag bij elkaar te krijgen.

Quote

Eigenlijk zijn er nog meer mensen die onze hulp kunnen gebruiken, alleen kunnen we bij ons de spullen niet meer kwijt, alles zit tot de nok toe vol!

Priscilla de Veth

,,Deze locatie is precies wat we zoeken'', vertelt een enthousiaste Priscilla de Veth. ,,Hier is genoeg ruimte om het voer en de spullen kwijt te kunnen. Zo kunnen we straks de mensen en vooral de dieren beter helpen.'' De stichting die vanuit het ouderlijk huis van De Veth is opgericht is uitgegroeid naar een dierenvoedselbank waar meer dan honderd mensen gebruik van maken. ,,En eigenlijk zijn er nog meer mensen die onze hulp kunnen gebruiken, alleen kunnen we bij ons de spullen niet meer kwijt, alles zit tot de nok toe vol!'', lacht de moeder van Priscilla en mede oprichtster van de stichting.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement